tisdag 27 juli 2010

Granny wheels cardigan

Min virkade cardigan är äntligen klar,det tog några månader....:.men det dyker ju ständigt upp nya projekt :-)


Beskrivningen till rutorna hittade jag hos Mia,där fick jag också inspirationen till denna kofta.Baksidan: Tyvärr har den inte kommit till användning än,det har ju varit lite för varmt.


Nu får jag väl återgå till mina andra projekt,har bl.a köpt garn till Tant koftas uppifrånoch nerkofta,får se om jag reder ut det...så har vi ju virkningen med, african flowers,disktrasor,grytlappar och så ett nytt cykelsadelskydd  eftersom det gamla blev stulet.(tänk att det iallafall var nån som tyckte det var snyggt!)
Vilken tur att det är så roligt!

5 kommentarer:

 1. Den ser så härlig ut, kommer säker att bli använbar :)
  Kramiz Annika

  SvaraRadera
 2. vad fin! :)

  kika gärna in hos mig om du vill :)

  SvaraRadera
 3. Jättefin kofta du gjort, verkligen. Jag håller med dig om att vissa saker tar ganska lång tid att göra för de kanske läggs undan för nya projekt.
  Jag gjorde en halv disktrasa (som jag sett här hos dig) under vår Jämtlandsvistelse för det var så lätt att ta fram den och göra några varv mellan allt annat som skulle hinnas med.
  Varför den bara är halv än så länge var att jag ville ha den ganska stor och då tog givetvis garnet jag hade med mig slut.
  Jag har ett nystan till på torpet så idag när vi kommer dit kan jag slutföra trasan.

  Ha det så jättegott

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Riktigt snyggt!
  Håller själv på för fullt med en kofta just nu, men eftersom jag tänker avvika från mönstret blir det intressant att se slutresultatet ;)

  SvaraRadera