måndag 2 maj 2011

Avbrutna stickor & slut på garn....

Hej på er!

Nu var det längesen jag bloggade,har jobbat väldigt mycket,men innan dess var det ju en lång härlig påskhelg....då skulle det stickas...trodde jag.

Har många saker på gång,bl.a en ny uppifrån och nedkofta.Började med den för ett tag sen,köpte ett set med rundstickor(acryl) från KnitPro. Efter ca:10cm gick den ena stickan av....fick dock en ny ändsticka lagom till påsk.
Nu skulle den bli färdig...Vad hände????  Den gick av ..igen..efter ca:5cm...Det var inga problem att reklamera dessa,bytte hela setet mot trästickor istället.
Men det blev ju inget stickat under påskhelgen .

Tog fram andra Ufon från garderoben bl.a denna virkade kofta???


Det vill säga blivande kofta,tyvärr fanns det inte tillräckligt med garn för att fortsätta(virkar med dubbelt garn).

Hittade ytterligare ett ufo....

 

 
Detta ska bli ett litet sommarlinne,men garnet räckte inte så långt och vilka garnaffärer har extra påsköppet för garnnördar som glömt att fylla på förrådet?

Nää,just det ..inga...
Så det blev inte mycket gjort på den fronten,men det fanns ju mycket annat eftersatt att göra....
just det ...hem och trädgård.

 

5 kommentarer:

 1. Skönt att se att det är fler som har ufon:) Tyvärr så samlar jag på mig alldeles för många sådana. Köper ett garn jag faller för, börjar virka och så blir det inte riktigt som jag tänkt mig, börjar på ett nytt roligt projekt osv. Det är på det viset jag skaffat mig mitt "restgarnslager". Testar alldeles för mycket nya garner och tekniker som det sedan inte blir något av. Hem och trädgård borde ägnas lite mer omtanke här hemma också just nu....
  ha det gott!

  SvaraRadera
 2. NEJ.
  Nu blev det sådär tokigt igen!!!
  Jag skrev en lång kommentar, allt frid och fröjd tills det att jag skall skriva in "koden". då FÖRSVINNER plötsligt ALLT och min kommentar är borta och jag orkar inte (just nu)skriva om den... :-|
  Fasen också. BLÄ-BLÄ.
  Nåja, jag ber att få återkomma, höhö

  SvaraRadera
 3. men vilken jäkla otur med stickorna, jag har liknande erfarenhet av knit pros trästickor, lyckas visst alltid få de trasiga

  SvaraRadera
 4. Oförskämt, helt klart! Hoppas att mina stickor fortsätter uppföra sig :)

  SvaraRadera
 5. Hejsan, jag håller på att tipsa om roliga morsdagspresenter man kan göra själv och lånade en bild från dig! på dina underbart söta grytlappar, jag har självklart även länkat till din blogg via bilden! Hoppas detta är okey, Annars är det bara att säga till!

  Älskar själv att virka! Kram

  SvaraRadera